WordPress-update? ViatriX helpdesk!

WordPress scrabble

WordPress brengt naar verwachting in 2021 een belangrijke update uit. ViatriX organiseert extra ondersteuning voor jou als abonnementhouder. Inclusief gratis webinar!

Per website verschillende gevolgen

WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Van de meeste nieuwe versies merken jij en je klanten weinig.
Misschien ligt dat met de komende, grotere update iets anders. De gevolgen verschillen per website. Dat heeft onder meer te maken met het zogenoemde thema waarvan jouw website gebruik maakt.

Ingangsdatum nog niet bekend

ViatriX volgt de ontwikkelingen op de voet. We kunnen melden, dat WordPress zélf de publicatie van de update herhaaldelijk heeft uitgesteld. Misschien heb je hierover al iets opgepikt in de media. Daarom lijkt het ons goed je nu alvast te berichten.

ViatriX WordPress helpdesk

Later in 2021 biedt WordPress beter zicht op de consequenties voor je websitebeheer. Heb je een ViatriX website-abonnement en is je website na de update niet naar je wens? Wij organiseren extra ondersteuning voor abonnementhouders al naar gelang hun WordPress-ervaring.

Beperkte WordPress-ervaring

Laat ViatriX je website opknappen wanneer je er de tijd niet voor kunt nemen. Of als je niet zo bedreven bent in WordPress.
Bespreek je wensen met Ton Kemp en wij doen je een aanbod. Wil je dat wij je bellen? Klik op de knop en stuur je bericht aan Ton Kemp van ViatriX. Hij neemt op een later moment contact met je op over de WordPress helpdesk.

Ruimere WordPress-ervaring

Voor abonnementshouders die zélf geregeld actief zijn met WordPress, organiseren wij een gratis webinar over de update! We bespreken dan de actiepunten die je zelf kunt uitvoeren voor je website.

Vul je gegevens in en klik op de knop als je interesse hebt in ons WordPress webinar voor abonnementhouders met ruimere WordPress-ervaring.


  Ik heb ervaring met WordPress en wil mijn site zelf aanpassen na de grote update.
  Nodig mij uit voor het webinar!

  Je verplicht je nu tot niets. Je ontvangt t.z.t. eenmalig onze uitnodiging, waarna je je definitief kunt aanmelden. ViatriX gebruikt je gegevens alleen voor de uitnodiging.

  Geen abonnement, wel naar webinar?

  Geen ViatriX onderhoudsabonnement? Je bent van harte welkom bij ons WordPress webinar, schuif aan! Houd rekening met het volgende voor een plezierige ervaring.

  • Het webinar is bestemd voor ervaren WordPressgebruikers
  • Bij overtekening hebben abonnementshouders voorrang.
  • ViatriX kan niet ingaan op je specifieke vragen, doordat we de technische kant van je website niet kennen.

  Vragen?

  Is dit misschien een goed moment om de plaats van je site in je marketing nog eens onder de loep te nemen?

  Neem contact op met Ton Kemp:
  Ton.Kemp@ViatriX.nl
  06 13 27 48 10

  Ivonne Smit

  Customer journey manager & communicatieprofessional met lef. Communicatiestrategie en taalpatronen zijn 'echt mijn ding'. Als podcastmaker ook actief onder het label Discutafel | 06 38 39 19 15 | Ivonne.Smit@ViatriX.nl