Klantreis workshops en trainingen

Workshops en trainingen van ViatriX helpen u om de klantcommunicatie te organiseren en uit te voeren. Ons programma is geschikt voor het opdoen of ophalen van kennis en vaardigheden in marketing en communicatie. Door maatwerk in onze lesaanpak krijgt elke individuele deelnemer een impuls voor de eigen professionele ontwikkeling.
Onze opdrachtgevers en deelnemers ervaren ons aanbod als hoogwaardig, relevant en duurzaam. En dat is precies wat we beogen!

Trainingsmogelijkheden

  • individueel of in groepen
  • open inschrijving of incompany
  • offline of online

Maak uw keuze!

Of pak direct de telefoon voor advies: 06 38 39 19 15 (Ivonne Smit).

Voor ondernemende professionals

Onze workshops en trainingen zijn vooral in trek bij ondernemende professionals die basisvaardigheden in marketing en communicatie willen opdoen, of ophalen. Of u wilt zich verdiepen in een online deelgebied, zoals internetteksten schrijven of podcasten.
U bent manager of medewerker. Of zelfstandig professional. Mogelijk besteedt u marketingtaken uit. Maar dan nóg wilt u weten waarover u spreekt wanneer u uw bureau brieft!

Klantcommunicatie

Marketing en communicatie is geen gesneden koek voor u, maar behoort wel tot uw takenpakket. Of u nu voor een bedrijf werkt of een instelling: hoe begeleidt u uw prospects of cliënten in hun klantreis naar een keuze voor juist úw aanbod? Hoe vergroot u de klanttevredenheid met marketing en communicatie? Bij ons leert u, om de klantcommunicatie te organiseren en uit te voeren.

Inzicht en vaardigheden opdoen

ViatriX workshops en trainingen geven inzicht. U verkent de rol van de verschillende instrumenten, zoals website, blog of nieuwsbrief.
Of u scherpt uw vaardigheden aan, bijvoorbeeld in website beheren of persona’s samenstellen.
Ga naar ons online of offline programma en kies wat nu bij u past!

Maatwerk als impuls voor leren

Ons leerprogramma bevat altijd een persoonlijk contactmoment. Als deelnemer aan onze workshops en trainingen ervaart u maatwerk. Zelfs in onze online programma’s!
Wij geloven niet dat kant-en-klare opleidingen en 100% zelfstudie voldoende bieden om deelnemers bij elke willekeurige organisatie in stelling te brengen voor succes in hun werk. Het maatwerkaspect is een impuls voor de professionele ontwikkeling van elke individuele deelnemer, ongeacht hun instapniveau. Daar gaan we als trainers voor!

De pictogrammen van onze trainingen zijn gemaakt door Freepik en zijn te vinden op Flaticon.

Ivonne Smit

Customer journey manager & communicatieprofessional met lef. Communicatiestrategie en taalpatronen zijn 'echt mijn ding'. Als podcastmaker ook actief onder het label Discutafel | 06 38 39 19 15 | Ivonne.Smit@ViatriX.nl