MailPoet: veelzijdige plug-in voor e-mailmarketing

Met MailPoet kunt u meer dan nieuwsbrieven sturen. Deze plug-in voor WordPress biedt ook mogelijkheden voor op maat gemaakte e-mailings. U zendt de juiste boodschap, op het goede moment, aan de juiste klant, in zijn actuele klantreisfase. MailPoet werkt bovendien geïntegreerd met Woocommerce. Met als gevolg: een grotere kans op conversie!

Alle persoonsgegevens van uw ontvangers blijven bij gebruik van MailPoet op uw eigen (website) server. Hiermee beschermt u de privacy van uw relaties beter en handelt u in de geest van de AVG.

-Nog niet afgerekend winkelwagentje?
-Eerste bestelling?
-Verjaardag vaste klant?
-Aankoop bepaald product?
Stuur de klant een maatwerkmail via MailPoet.

Handig

Enkele handige functionaliteiten van MailPoet:

  • marketing automation
  • transactiegerelateerde e-mailings
  • integratie met Woocommerce (webshopsoftware)
  • vormgeving in uw eigen huisstijl!
  • thematische mailings
  • periodieke nieuwsbrieven

Intuïtief

Voor webbeheerders die goed overweg kunnen met WordPress, is het vrij eenvoudig om MailPoet te gebruiken. U begrijpt het menu al snel intuïtief. Handig: elementen uit uw webshop of website verwerkt u op eenvoudige wijze in uw mailings!
Toch: weten op welk menu-item u moet klikken wil nog niet zeggen dat u alles uit de software haalt. Hiervoor zijn ook inzichten nodig in de toepassing: uw e-mailmarketing, en integratie met uw overige communicatie-instrumenten.

MailPoet leren?

Overweeg als webredacteur of webbeheerder om onze training “E-mailmarketing met WordPress” te volgen. Of spreek met ons af om uw team te trainen.
In deze training bespreken wij de basis van e-mailmarketing en helpen wij de deelnemers om stapsgewijs alle mogelijkheden van MailPoet te ontdekken en te gebruiken.