Op 10 oktober 2022 draagt initiatiefnemer Annette Beeftink het Dementie Museum over aan Cliëntenbelang Amsterdam. ViatriX droeg vanaf het prille begin bij aan haar bijzondere project.

Annette Beeftink sleuteloverdracht Dementie Museum aan Debora LauraMuseum over aan directeur laura
Symbolische sleuteloverdracht door Annette Beeftink (rechts)
aan directeur Deborah Lauria van Cliëntenbelang Amsterdam.

Dementie Museum

ViatriX begeleidde Annette Beeftink in de marketing en communicatie van haar Dementie Museum, een vernieuwend concept rond de omgang met dementie in alle facetten van de samenleving.
Wij leverden onze diensten grotendeels zonder de kosten door te berekenen. ViatriX wilde hiermee dit actuele en maatschappelijk waardevolle project een grotere kans van slagen geven. Wij bedanken Annette voor haar vertrouwen en inspirerende aanpak!

Dementie Museum logo

Cliëntenbelang Noord-Holland

ViatriX is trots: Dementie Museum kan verder groeien onder de vleugels van Cliëntenbelang Amsterdam! En dat jasje zal goed passen. De nieuwe eigenaar zet zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen die kampen met bijvoorbeeld een beperking of chronische ziekte, en hun mantelzorgers. Zie ook het persbericht van Cliëntenbelang Amsterdam over de overname.

Ivonne Smit

Customer journey manager & communicatiespecialist met lef. Communicatiestrategie en taalpatronen zijn 'echt mijn ding'. Als podcastmaker ook actief onder het label Discutafel | 06 38 39 19 15 |