FNV Zelfstandigen Online Summer Academy 2020 logo

Viatrix werkt mee aan de FNV Zelfstandigen Online Summer Academy 2020 op 26 en 28 augustus 2020.

ViatriX workshops tijdens Summer Academy

Wij geven tijdens FNV Zelfstandigen Online Summer Academy 2020 vier workshops. Sommige sessies zijn speciaal voor deze doelgroep en gelegenheid ontwikkeld, andere zijn gebaseerd op ons bestaand assortiment van workshops en trainingen.

AVG en privacymanagement in de praktijk

De klant wil privacy. Kan jij dan nog wel zakendoen binnen de AVG? Tuurlijk! En welke valkuilen omzeil je wanneer je bestendige klantrelaties wilt opbouwen? Kennissessie over wat mag en kan, vanuit het perspectief van marketing en communicatie. Voor zzp’ers die niet eerder deelnamen aan de FNV-workshops over de AVG.

Ton Kemp van ViatriX geeft online workshop
De ViatriX-studio in coronatijden. Docent Ton Kemp geeft online workshop.

Klantpaspoort maken

Herken jij jouw modelklant op straat? Op wie zou je je marketing en communicatie moeten afstemmen? Stel het paspoort samen van jouw klant. Ieder gaat er ook individueel mee aan de slag. Online bijeenkomst met toelichting, oefening en bespreking van de resultaten.
Deze workshop geven wij tweemaal.

ZZP Taalshow

Mijn favoriete gruwelwoord is ...

Hoe zet je taal op treffende wijze in voor je bedrijf? En vermijd vooral de valkuilen.
Formulering, stijl en opvallende taalpatronen in branches. Wervelende online bijeenkomst met tips, discussie én spelelement. Wat je nodig hebt: concentratie, je smartphone en zin om actief bij te dragen. Er mag gelachen worden!

Heel goed. Bewuster geworden over invloed van zinnen …. taalgebruik op mijn website.

Deelnemer

Ivonne Smit

Customer journey manager & communicatiespecialist met lef. Communicatiestrategie en taalpatronen zijn 'echt mijn ding'. Als podcastmaker ook actief onder het label Discutafel | 06 38 39 19 15 | Ivonne.Smit@ViatriX.nl