AdFontes Communicatie en Silvatica Marketing per 2018 aangesloten bij ViatriX

ViatriX geeft workshop over inrichting klantreis

Als mkb-ondernemer kunt u bij ViatriX terecht voor advies en ontwerp van de customer journey. Per 1-1-18 verzorgt ViatriX ook de inrichting zelf van die klantreis. Dit is mogelijk door de aansluiting van AdFontes Communicatie en Silvatica Marketing.

Mindshift

Klantgericht ondernemen begint bij de mindshift van uw management en medewerkers. Onder begeleiding van ViatriX ontdekken zij, hoe zij de klantbeleving kunnen verbeteren. Zij krijgen inzicht in klantreisfasen. Daarna ontwerpen wij samen met u die klantreis.

Stap verder: inrichting klantreis

Per 2018 zetten we een stap verder. ViatriX is dan ook uw adres voor slimme en praktische bouwstenen van de customer journey: communicatie en online marketing. Denk aan website, social media, klantgerichte gespreksvoering, beursdeelname, nieuwsbrief en meer. Zowel techniek, content als vaardigheden.

Abonnementen

ViatriX klantreisadvies adviseert, spart en traint. Desgewenst laat u ook de uitvoering aan ons over. Via een AdFontes communicatieabonnement of Silvatica website-onderhoudsabonnement sluiten uw strategie, tactiek en operatie vlekkeloos op elkaar aan.

Klantervaring sturen

Maak als mkb’er het verschil in uw branche. Win en houd uw klant door zijn klantervaring te sturen. ViatriX: nu ook voor inrichting van de klantreis.

Lees ViaVia

Onze blogs en tips in de gratis nieuwsbrief ViaVia geven u nieuwe inzichten om u uw marketing en communicatie nog klantgerichter te maken. ViaVia verschijnt 4 tot 8 keer per jaar.

Ja, stuur me ViaVia

Drink kopje koffie met ons

De mensen achter ViatriX zijn en blijven Ton Kemp en Ivonne Smit. Wij komen graag vrijblijvend bij u op de koffie om uw vragen te bespreken.
Ton.Kemp@ViatriX.nl of 06 13 27 48 10, customer journey manager en online marketeer
Ivonne.Smit@ViatriX.nl of 06 38 39 19 15, customer journey manager en communicatieprofessional

Ja, kom op de koffie

Ivonne Smit

Customer journey manager & communicatiespecialist met lef. Communicatiestrategie en taalpatronen zijn 'echt mijn ding'. Als podcastmaker ook actief onder het label Discutafel | 06 38 39 19 15 | Ivonne.Smit@ViatriX.nl